Terug in balans met Stef Hunneman. - Blog -

Terug in balans met Stef Hunneman.

« terug naar het overzicht
9 juni 2017
Ik wil mij graag aan je voorstellen. Ik ben Stef Hunneman, geboren in Jakarta (Indonesie) en op dit moment woonachtig in Sprang-Capelle. Ik ben getrouwd en vader van twee dochters. De oudste studeert Ergo therapie en de jongste studeert New Business aan de universiteit in Amsterdam. 

Naast alles wat met gezondheid te maken heeft, heb ik ook een passie voor reizen en andere culturen. Daarnaast kook ik heel graag. Het is dan ook niet vreemd dat patienten naast b.v. een kruidenrecept, ook met een recept voor b.v. nasi rames of sate ajam naar buiten komen, of met tips over geweldige vakantielocaties op Bali. Soms komen ze mij een bakje van hun eigen kookkunst brengen, met de vraag om “ te proeven” .
Het is best wel gezellig zo!

In maart 2003 ben ik gestart met een acupunctuur- en massage praktijk in Kaatsheuvel. Inmiddels heb ik kunnen ervaren wat een prachtig beroep ik heb. “Healing people with respect for live, earth and passion”. Inmiddels heb ik mijn kennis en ervaring door de jaren heen kunnen uitbreiden, met als resultaat dat ik mijn patienten beter dan ooit kan behandelen. Mijn volgende master-opleiding zal zich toespitsen op het fenomeen “pijn”. Heb je daar ook last van? Neem dan eens gerust een kijkje op mijn website;

www.shuanglong.nl

Mensen in mijn omgeving vragen mij vaak wat ze kunnen doen om hun gezondheid een boost te geven. Een blog is een goed medium om daar op in te spelen. De vragen en de daaraan gerelateerde antwoorden, bereiken namelijk een grotere groep dan wanneer ik daar individueel op reageer. Daarmee kan het een verrijking zijn van je kennis, en misschien op bepaalde punten wel je mening bijstellen. Gezamenlijk kunnen we op een positieve manier bijdragen aan ieders manier van leven, en ondersteuning bieden op het terrein van gezondheid.

Ik zal in de komende tijd op regelmatige basis artikelen plaatsen over gezondheid, lifestyl en tips geven waarmee je thuis mee uit de voeten kunt. Je moet dan denken aan gezonde voeding, bestrijden hooikoorts, pijnklachten, overgangsklachten, massage, acupunctuur etc. Kennis moet je naar mijn mening overdragen en niet voor jezelf houden. Uiteraard is het mogelijk te reageren op de geplaatste artikelen, en daarmee anderen te laten delen in je ervaringen en kennis.
Ik heb dan ook als een van de weinige therapeuten, regelmatig stagiares van diverse academies op bezoek in mijn praktijk. Heel verrijkend hoe we van elkaar kunnen leren!

De praktijk is sterk groeiende, en dat komt onder andere ook omdat ik contact hebt gezocht met andere therapeuten. Op die manier streven we naar de beste en betaalbare zorg voor iedereen.
We hebben inmiddels workshops ingepland, o.a Mindfullness en Chinese bewegingsleer in combinatie met Chinese geneeskunde. Wellicht heb je interesse om daar iets mee over te weten te komen? Of volg de introductiedag massage therapie. Wil je meer informatie over het programma? Bel of mail ons ;-) Het is ons een genoegen jullie te mogen ontvangen.

Mijn collega’s en ik staan open voor goede ideeen van anderen, en dagen mensen hierbij uit deze met ons te delen. Denk je een positieve bijdrage te kunnen leveren of misschien wel met ons samen te willen werken? Bel of mail mij maar gerust  tel.:   06-287 387 22
mail: info@shuanglong.nl 

Tenslotte begint de verste reis met de eerste stap!

Veel dynamiek in het Brabantse Land !
Houdt dus mijn Blog / facebookpagina in de gaten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Dan ben ik op de volgende manieren bereikbaar:
Stef Hunneman - registertherapeut
Telefoon: 06-287 387 22

Shuang Long – Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde.
Gerard Davidstraat 1 A
5171 AL Kaatsheuvel

Bezoek ook eens de website www.shuanglong.nl

Ook goed om te weten; De behandelingen worden volledig of voor een groot deel vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Terug in balans met Stef Hunneman … een mogelijkheid voor iedereen.
Wilhelmien van Kuijk
3 mei 2019, 16:24
Hallo, Ik heb al jaren last van lage rugpijn Heb al zoveel geprobeerd maar niets helpt ,Bartels in Drunen, Fysio 98, dry mailing , PMA kaatsheuvel ,Mulder Waalwijk Hebt u misschien nog een idee ! Mvg Wilhelmien Wordt het vergoed door ziekenfonds ? VGZ werkt Beter
Voeg een reactie toe:
Naam Bericht
Digi-D