Corona maatregelen - De Praktijk -

Corona maatregelen

Goed nieuws. We mogen aan de slag!

Wij hanteren vooralsnog het onderstaand Corona protocol:


Alle patiënten van Shuang Long worden geacht zich strikt aan onderstaande voorwaarden te houden tijdens de Corona crises.

1. Patiënten die snotteren, verkouden zijn, kuchen en of koorts hebben, worden niet behandeld. Meld dit a.u.b van tevoren bij uw behandelaar zodra u deze verschijnselen heeft en zeg de afspraak kosteloos af (Stef Hünneman: 06-287 387 22).

2. Het gebruik van een medisch mondkapje is verplicht. 

3. Patiënt neemt altijd 2 eigen grote handdoeken en een gastendoekje mee. De praktijk verschaft deze niet.

4. Patiënt mag niet zelfstandig de praktijk binnen komen. U wordt geroepen of gebeld als u aan de beurt bent, u wacht dus buiten (in de auto). U wordt door de behandelaar naar de behandelkamer gebracht (geen wachtkamer gebruik).

5. Alleen de patiënt zelf mag onder begeleiding van de behandelaar de praktijk betreden. Alle anderen zoals begeleiders mogen dit niet.

6. Er is (1 plek) beschikbaar in de praktijk voor patiënten die gebruik maken van de (deel) taxi en moeten wachten op de (deel) taxi. Patiënten die worden gebracht of gehaald door eigen begeleiders kunnen hier geen gebruik van maken. Deze begeleiders mogen de praktijk ook niet betreden.

7. Bij binnenkomst kunt u direct uw handen ontsmetten (rechts bij ingang).
Indien nodig krijgt de patiënt een mondmasker voor eenmalig gebruik (afhankelijk van de behandeling).

8. Na behandeling wordt u door de behandelaar naar buiten gebracht. Wij werken op een strak tijdschema zodat wij uw en onze veiligheid kunnen waarborgen ! Als u vragen heeft kunt u deze in de behandeltijd stellen.

9. Toiletgebruik voor- of na de behandeling is mogelijk. Let wel op de 1,5 meter afstand. Op het toilet zijn ontsmettingsdoekjes voor de bril ed. aanwezig en papieren handdoekjes voor na het handen wassen.

10. Na elke behandeling worden alle contactpunten door ons gereinigd.

Wij danken u alvast voor uw begrip en gaan ervan uit met bovenstaande maatregelen uw en onze gezondheid te kunnen waarborgen.

Stef Hünneman
Digi-D